YKRA rugzak

YKRA is een merk dat onder andere werd geïnspireerd door de vintage rugzak van de jaren 70, maar ook bijvoorbeeld op de klassieke rugzakken die gebruikt werden door zeilers. De YKRA tas is, in welke vorm of maat dan ook, een echte eyecatcher. Het is een ideale tas voor volwassenen, maar ook kinderen vinden in het aanbod van dit merk zeker een passende rugzak. Neem bijvoorbeeld een YKRA rugzak als sport- of logeertas.

Uiteenlopende vondsten, zoals de YKRA rugzak

De YKRA tas is één van de favorieten van Amstelmam. YKRA is voornamelijk een mooie, handige rugzak. Wil je een tas die je ook als luiertas kan gebruiken? Dan zijn de tassen van NUSA, KOBA en andere merken ideaal. Ben je toch op zoek naar iets anders dan een handige YKRA tas? Je vindt in de online boutique ook spullen die jong en oud aanspreken, zoals:

Een uniek en groot aanbod

Tijdens mijn reizen heb ik veel merken ontdekt, waar YKRA ook bij hoort. Tijdloze, duurzame vondsten die je in Nederland nog niet kon vinden. Deze worden nu via Amstelmam met je gedeeld, zodat jij en je gezin er van kunnen genieten. Zoals de mooie YKRA tas! Maar ook tijdloze, stijlvolle en altijd duurzame spullen die helemaal in je interieur passen zodat je samen met je kinderen, partner of vrienden vanuit thuis alles fijn kan beleven. Op welke vondsten, naast de YKRA rugzak, in de webshop ben jij verliefd geworden?

Bestel nu voor € 75 en profiteer van gratis verzending

Als je je favorieten voor 15.00 uur besteld, zorg ik ervoor dat ze vandaag nog op de post gaan. Mocht je bestelling € 75 of hoger zijn, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Ik pak jouw YKRA rugzak, of andere spulletjes, met veel zorg en aandacht in, zodat je snel van je bestelling geniet. Bestel dus meteen bij Amstelmam! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, twijfel dan niet om me een mailtje te sturen.