Geen producten gevonden...
0 artikel(en) - €0,00
Amstelmam is een online boetiek met originele producten die in NL beperkt verkrijgbaar zijn. Als je op zoek bent naar een nieuwe luiertas, een schooltas voor je kind, een kraamkado, of educatief speelgoed, kun je altijd terecht bij Amstelmam.nl. 

Educatief speelgoed
Amstelmam heeft zelf drie kleine kinderen en komt veel in het buitenland. Daar vindt ze speelgoed en andere producten voor moeders en kinderen die ze nog niet in Nederland is tegengekomen. Op school bijvoorbeeld, leren kinderen schrijfletters. Toch is heel veel speelgoed in Nederland gericht op hoofdletters. Amstelmam heeft diverse producten om op een leuke manier de schrijfletters te leren. Veel van het speelgoed dat in onze boetiek verkocht wordt, is gericht op de fijne motoriek en op het ontdekken van de wereld. 

Tassen & luiertas
Een gelukkige mama moet zichzelf af en toe verwennen. Wij hebben heel mooie en handige tassen voor jezelf, maar ook voor je baby en je kindje. 

Spreekt de site je aan?
Vergeet Amstelmam dan niet te delen op je social media.
Amstelmam is actief op Pinterest, Twitter en Facebook (icoontjes rechts onder in het licht grijze blok). Spreekt de Amstelmam site je aan? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief (email icoontje).