HOME » Rieten kinderstoeltje

Rieten kinderstoeltje

  • ✓ Duurzame items
  • ✓ Voor het hele gezin
  • ✓ Tijdloze items

Een rieten kinderstoeltje staat niet alleen leuk in je interieur, maar is ook hartstikke handig en fijn voor je kindje om op te zitten tijdens bijvoorbeeld het knutselen. Ook is het stoeltje heel leuk voor je kindje om te gebruiken voor knuffels en poppen, zodat ook zij lekker kunnen zitten. Het rieten kinderstoeltje wordt misschien wel de basis van een heleboel fantasiewerelden!

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk de hele collectie

Een rieten kinderstoeltje is mooi en handig

Het is heel belangrijk voor je kindje om een plek in huis te hebben waar hij of zij lekker kan zitten. Een plek alleen voor hen begint met dit rieten kinderstoeltje. Het staat mooi in ieder interieur en je kindje zal je dankbaar zijn met zo’n fijne plek in huis. Maak de kinderhoek compleet met de Rotan Egg hangstoel voor de favoriete knuffel of pop van je kind voor de ultieme beleving.

Kies uit een groot assortiment

Wil je het rieten kinderstoeltje bestellen, maar heb je zin om nog verder te neuzen? Geen probleem. Kijk lekker rond in mijn online boutique. Ik verkoop naast kinderspullen ook mooie items voor volwassenen. Er zijn leuke spullen om je outfit af te maken, maar ik heb ook mooie accessoires die je huis helemaal af maken. Deze artikelen zijn leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven als uniek cadeau! Voor 15.00 uur besteld, is vandaag nog verzonden. Boven de € 75 profiteer je zelfs van gratis verzending, dus bestel direct! Mail me als je vragen of opmerkingen hebt. Ik zal je zo snel mogelijk antwoorden.