Geen producten gevonden...
0 artikel(en) - €0,00

Mini Duffle Bag

De MINI DUFFLE is een simpele kinder tas in een jaren 70 retro stijl. Het is ook een hele fijne schouder tas voor volwassenen, voor bijvoorbeeld de sportschool of om naar het strand te gaan. Of gewoon als stijlvolle boodschappentas!

€39,00


Status of stock: OP VOORRAAD

Een super leuke en handige kindertas, maar ook door volwassenen te gebruiken. Leuke jaren 70 stijl in verschillende kleuren verkrijgbaar.

YKRA  Side Pouch

Side Pouch

De SIDE POUCH is gemaakt voor reizigers die snel hun waardevolle spullen moeten kunnen pakken.

€40,00

BY: YKRA

YKRA  Bees Wax

Bees Wax

De MAGIC BEESWAX is een natuurlijke impregneer wax om canvas producten waterproof te maken. Handgemaakt in Hongarije van natuurlijke bijenwas en paraffine volgens een traditioneel recept.

€9,00

BY: YKRA

YKRA  Scout

Scout

De SCOUT is geïnspireerd op de klassieke rugzak voor padvinders. Gemaakt voor de stad, deze leuke kleine rugzak is een geweldige vervanger voor een portemonnee voor op reis of voor dagelijkse boodschappen, en is ook ideaal als kinderrugzak! Het heeft een

€59,00

BY: YKRA

YKRA  Sailor Pack

Sailor Pack

Het YKRA SAILOR PACK is een eenvoudige canvas rugzak voor dagelijks gebruik. Geïnspireerd op de klassieke rugzakken die werden gebruikt door zeilers.

€79,00

BY: YKRA

YKRA  Sailor Mini

Sailor Mini

Deze kinderrugzak is ontworpen om te matchen bij de populaire SAILORPACK voor volwassenen. Het is perfect voor het dragen van de favoriete items van uw kind tijdens de dagelijkse avonturen of gewoon voor naar school.

€59,00

BY: YKRA

YKRA  Matra Mini

Matra Mini

Onze canvas wandelrugzak is gemaakt van zwaar katoenen canvas met premium Italiaans leer. Geïnspireerd door de vintage rugzakken van de jaren 70. Het is ons klassieke model, vernoemd naar de hoogste top van Hongarije, de Mátra.

€99,00

BY: YKRA