HOME » KINDEREN » tassen » toilettas

Toilettas voor kinderen

De mooiste en handigste toilettas voor kinderen koop je bij Amstelmam. Gaat je kind binnenkort uit logeren? Dan is het erg handig dat hij of zij spulletjes mee kan nemen zoals een tandenborstel en tandpasta. Het is een hygiënische gedachte voor jou als ouder dat alles goed verpakt zit in een goede toilettas voor je kinderen.

Alles bij de hand met een compacte toilettas voor kinderen

Met de toilettas voor kinderen zitten alle benodigdheden voor het slapengaan compact verpakt. Je kind hoeft niet lang te zoeken naar de toiletspullen en geniet daardoor extra van de vakantie of het logeerpartijtje. Deze toilettas past ook perfect in een mooie rugzak. Niet alleen steelt je kind dan de show, hij of zij heeft ook nog eens alles bij de hand. De favoriete knuffel moet natuurlijk wel mee in de tas!

Kies je favorieten uit het grote aanbod

Je vindt in mijn online boutique niet alleen deze mooie toilettas voor kinderen, maar ook mooie spullen voor jou als ouder, zoals de tijdloze hoeden en petten voor dames. De duurzame en stijlvolle items die ik verkoop gaan lang mee en maken je interieur of outfit helemaal af. Voor 15.00 uur besteld, is vandaag nog verzonden en vanaf € 75 zijn de verzendkosten gratis. Bestel direct! Je mag me natuurlijk ook een mailtje sturen mocht je nog vragen hebben.