HOME » KINDEREN » tassen » sporttas

Sporttas voor kinderen

YKRA heeft een super leuk assortiment waarin je zeker een toffe sporttas voor kinderen vindt. De MINI DUFFLE bijvoorbeeld heeft een vintage uiterlijk en zal de nieuwe favoriet van je kind worden. Deze tas is erg handig om spulletjes in op te bergen voor school, sport of om te gaan logeren. Het is een sporttas die perfect bij je kinderen past.

Een leuke sporttas voor kinderen en ouders

Bij Amstelmam vind je naast een leuke sporttas voor kinderen ook leuke tassen voor jezelf, bijvoorbeeld om mee te nemen naar het strand. Kies je voor een canvas tas? Dan maak je deze eenvoudig waterproof door de tas in te smeren met Magic Bees Wax. De sporttas voor kinderen is een unieke en handige accessoire die jij en je kind altijd mee willen nemen. Om het af te wisselen zijn er ook rugzakken, zoals modellen die passen in de vintage stijl.

Bestel vandaag voor 15.00 uur zodat je pakketje vandaag nog op de post gaat

Amstelmam zorgt ervoor dat alle producten met veel aandacht en zorg worden verpakt. Als je voor 15.00 uur bestelt, doe ik het vandaag nog op de post. Komt je bestelling op een bedrag van € 75 of hoger uit? Dan is de verzending gratis. Ik hoop dat jij net zo geniet van de sporttas voor kinderen als ik. Dus wacht niet langer en bestel snel! Voor vragen of opmerkingen mag je me altijd een mailtje sturen. Ik zal je zo snel mogelijk een antwoord sturen.