HOME » KINDEREN » tassen » rugzak en etui

YKRA kids

YKRA heeft een super leuke collectie voor kids. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rugzakken om mee naar te gaan sporten of om mee te nemen naar school. YKRA heeft niet alleen toffe spullen voor kids. Ook voor volwassenen hebben zij een breed aanbod. Kijk snel verder voor het mooie, brede aanbod.

Een YKRA tas met vintage look voor kids

YKRA is een merk geïnspireerd op de vintage rugzakken van de jaren 70 en op de klassieke rugtassen die vroeger gebruikt werden door zeilers. De tassen zijn niet alleen geschikt voor kids, maar ook ouders kunnen er al hun benodigdheden in kwijt. Ook is het heel leuk om de YKRA tas voor zowel je kids als voor jezelf aan te schaffen, zodat jullie bij elkaar passen. Daarnaast vind je op mijn webshop ook andere duurzame tassen die tijdloos en hip zijn, maar ook accessoires voor de kinderkamer zoals een rieten kinderstoeltje.

Bestel veilig en snel op jouw favoriete manier

Amstelmam hecht veel waarde aan jouw online winkelgenot. De betaling van je bestelling doe je met jouw favoriete betaalwijze. Vervolgens pak ik je bestelling met veel aandacht en zorg voor je in. Vanaf € 75 profiteer je van gratis verzending en voor 15.00 uur besteld, is vandaag nog verzonden. Twijfel dus niet, en bestel snel! Voor vragen of opmerkingen mag je me altijd een mail sturen. Dan zal ik je zo snel mogelijk een antwoord sturen.